sâmbătă, 17 octombrie 2009

Sa scap? Pe unde, pe unde...??

Maine, nu-nu, pardon, azi. Azi as vrea sa scap de toate stirile idioate. De guvern, parlament, alegeri, presedinte, primar. De becali si borcea si sandu si penescu si copos si mutu. De ziare, televiziuni, fituici, interviuri.

Nu pot. N-am cum. Nu stiu cum. Pai ce, io-s mai breaz ca politicienii? Ca patronii de echipa de fotbal? Ca sefii de trust media? De fapt stai asa, ca astia din urma stiu ce fac. Au un scop, n-au idei, da' se descurca. Aia cu politica nici nu mai tin minte de cand merg fara tinta, as zice din 1990 dar parca din 1948... sau 1940... d'aia nu tin minte ca nu eram nascut. Aia cu fotbalul, e grav, unde te uiti la noi in fotbal e grav. Unu' e cretin, unu' e nemernic, unu' e psihopat, unu' se mira si el unde a ajuns.

Nu mai e fun deja. Am facut misto-uri, haz de necaz, ne-am uitat in alta parte, am calatorit, am stat la suete cu prietenii pana abia mai tineam ochii deschisi, doar-doar evitam sa dam nas in nas cu apasatoarele si uratele probleme din tara. Treaba a mers si asa... greu, incalcit, da' merge, noroc ca e masa mare si compenseaza viteza...

Cica vin alegeri. Cica avem ca vedeta la tv pe una, blonda lu' iri. Cica avem propuneri fresh de tot pentru prim ministru. Si din ziar ne zambeste cosmina pasarin, zambeste ca are o relatie sexuala creme-de-la-creme cu un expat.

Bah, incep sa semene vedetele din media cu vedetele din politica. Nu ca ar fi frumosi politicienii, sau ca protagonistii emisiunilor si talk-show-urilor stiu sa citeasca cursiv in romana. Incep sa semene din cauza ca NU MAI E NIMIC INTERESANT!

Toti o apa s'un pamant. Ce mi-e nati meir, ce mi-e blonda lu' iri. Ce mi-e relatia lu' cosmina, ce mi-e vrajeala cu prim-ministrul desemnat. Toate par gaselnite de moment, totul pare cusut cu ata alba.

D'aia nici acu' nu ma duc la vot. N-ai cu cine, mah, n-ai cu cine. Niste pitici porno.
D'aia nu ma mai uit la televizor. N-am la ce, mah, n-am la ce. Niste neica nimeni.

Un comentariu:

dli spunea...

si daca asa vor continua, se duce tot de rapa, ce parere aveti?